NUMARUL 2

REVISTA ELEVILOR DE LA LICEUL ELECTROTOMIS

         
Un martisor,cu dragoste!


Cine nu poarta pe „retina” memoriei chipul fiintei dragi de la catedra?! Desigur, traiesti o amintire, pe care curgerea ireversibila a timpului, nu o sterge din inima si suflet, ci dimpotriva.... Dovada ca, si stimata noastra doamna de la catedra, a ramas aceeasi, atâtea toamne si primaveri de-a rândul: cu mersul grabit, cu miscari alerte ale corpului, dornic de a se mentine demn si impunator. O recunosti de la distanta si oferindu-ti-se privilegiul, de-a fi alaturi de dumneaei, esti învaluit de o privire calda, patrunzatoare si o voce cristalina.
Privita din banca este mereu surâzâtoare, iar zâmbetul, care îi înfrumuseteaza chipul, îti „topeste” si cea mai mica teama de-a fi ascultat la lectie. Doreste sa fie buna, rabdatoare, sa învete elevii cu pasiune si daruire, conviinsa fiind ca, poti sa „aprinzi” faclia stiintei si culturii, numai daca porti „focul” în inima ta!
Cu sufletul si inima mereu la dispozitie raspândind, fara ostentatie, zilnic „lumina” cunoasterii, îsi revarsa cu atâta generozitate preaplinul sufletesc si „cascada” de informatii si tocmai de aceea, dumneaei si implicit tuturor celor de la catedra, aureolati de nobila misiune de „modelatori” de mladite umane, doresc sa le daruiesc, din toata inima, un martisor, cu dragoste!


Jarrar Yazan Basel
Cls. a IX-a A